Bliv en helt og lad os sammen værne om naturen

Mød superheltene

Klippens Inua

Ujarak

Fjelde og klipper er, en del af den jordskorpe vi mennesker og dyr bor og lever på. Klipperne indeholder vigtige ressourcer som materialer vi bruger i vores daglige liv. Qaarsup Inua kæmper for at passe på vores levesteder og holde dem fri for forurening.
Læs mere
Dyrenes Inua

Tuttu

Alle levende væsener er en del af verdens fødekæde. Dyr giver føde til os mennesker og er en del af vores levegrundlag. Uumasut Inua kæmper for at holde dyrenes levesteder fri for forurening. Uumasut Inua kæmper også for at opretholde balance i dyrelivet i naturen.
Læs mere
Vindens Inua

Sila

Vinden og blæsten skabes af klodens klima. Klimaet har kæmpe indflydelse på klodens natur og dyreliv. Anorip Inua gør sit bedste for at sikre naturens årstider. Årstiderne skaber balance i naturen og giver energi til de andre superhelte.
Læs mere
ILdens Inua

Ikuala

Kontrolleret ild kan skabe energi og give varme. Men brande kan forurene og være farlige for både mennesker, dyr og naturen. Innerup Inua hjælper med at bekæmpe brande, så levesteder for mennesker og dyr ikke tager skade. Innerup Inua kommer til undsætning, når han hører røgalarmernes lydsignal.
Læs mere
Naturens Inua

Naasu

Naturens planterige giver føde og livsgrundlag til dyr og mennesker. Naturen giver også ressourcer til at vi mennesker kan fremstille ting. Pinngortitap Inua kæmper for at passe på vores natur og holde den fri for forurening. Pinngortitap Inua kæmper for at opretholde en balance så vi ikke overforbruger naturens ressourcer.
Læs mere
Vandets Inua

Siku

Vand giver liv til leverende ressourcer, dvs. mennesker, dyr og planter på planeten. Uden rent vand vil leverende ressourcer, (dvs. mennesker, dyr og planter) ikke overleve på planeten.
Læs mere
Se alle superhelte
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

ÅrsHJULET 2024

Udvalgte videoer

Se alle videoer
cross